Acasă POLITIC PENTRU COMUNA MĂNEȘTI, PRIMARUL CONSTANTIN ALEXANDRU ESTE OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !

PENTRU COMUNA MĂNEȘTI, PRIMARUL CONSTANTIN ALEXANDRU ESTE OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Pe 27 septembrie, primarul Constantin Alexandru se va prezenta iar în fața cetățenilor din comuna Mănești, pentru a susține încă un examen. Pentru că asta reprezintă în fond alegerile locale pentru fiecare edil priceput, cu respect pentru oameni și drag de  comună. Un concurs cu un “juriu” foarte exigent, care știe să pună în balanță faptele, adică proiectele și investițiile realizate și mai puțin vorbele goale. Și  Constantin Alexandru, unul dintre primarii cu greutate susținut de  PSD Dâmbovița, are și de acestă dată un portofoliu impresionant de obiective realizate în ultimii patru ani și altele în curs de implementare.
Primarul social-democrat, Constantin Alexandru, a demonstrat și în acest mandat că s-a luptat cu folos pentru comunitate, reuşind să valorifice toate oportunitățile de finanțare și să materializeze astfel o serie de proiecte  care altora li s-ar părea imposibile. Sunt aproape 30 la număr, cu valori de la câteva zeci de mii de lei și până la 7,5 milioane de lei, cât este suma prevăzută la bugetul local pentru  sistemul de alimentare cu gaze naturale. Un calcul simplu arată că, investițiile publice realizate la Mănești, în ultimii patru ani, se ridică la peste 21,44 milioane de lei, echivalentul a  4,5 milioane de euro. Bani atrași, cum spuneam mai devreme, din cât mai multe surse: de la bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală-etapa a II-a,fonduri guvernamentale pentru programul de cadastru, fonduri europene nerambursabile atrase prin AFIR, fonduri atrase prin Compania Națională de Investiții- peste patru milioane de lei pentru construcția sălii de sport, asocieri cu Consiliul Județean Dâmbovița pentru modernizarea de drumuri de interes local și, bineînțeles, sume de la bugetul local.
Am remarcat preocuparea primarului Constantin Alexandru pentru a asigura condiții cât mai bune generațiilor cele mai tinere, în școlile și grădinițele din comună. Condiții care, fără exagerare, nu sunt cu nimic mai prejos comparativ cu acelea de la oraș. A găsit resurse și pentru amenajarea de terenuri de sport și locuri de joacă și nu au lipsit proiectele mari, pentru reabilitarea, modernizarea și utilarea unor cămine culturale.
Primarul Constantin Alexandru are alături o echipă de consilieri destoinici, oameni implicati, determinați să continue lucrurile bune

Și mai trebuie spus că primarul Constantin Alexandru a avut alături o echipă de consilieri pe care s-a putut baza, cum s-a putut baza și a găsit sprijin constant și la conducerea PSD a județului. Cu convingerea că lucrurile bune se fac în echipă, s-a înscris în competiţia electorală din 27 septembrie având alături, pe lista de  consilieri locali PSD, oameni destoinici ai localităţii, buni  gospodari, cetăţeni determinați să dezvolte și în următorii patru ani comuna Mănești, alături de actualul şi viitorul primar Constantin Alexandru.
Candidații PSD pentru Consiliul Local Mănești: Nicolae Anton – inginer, actual viceprimar, Ana Ion – tehnician, Adrian Paul Gerogescu – tehnician, Cristinel Mircea Tănase – maistru, Mihai Şuţa – mecanic, Bogdan Sanda – maistru, Aurelia Vopsaroiu – asistentfarmacie, Valeriu Dumitrache – cântăreţ bisericesc, Aristotel Dogănoiu – administrator firmă, Gheorghe Neaga – funcţionar, Petre Dragomir – morar, Costel Bondac – mecanic, Ionuţ Plavie – inginer, Gabriela Butoi – tehnician, Laviniu Valimăreanu – inginer, Ion Adrian Tudor – mecanic, Lucian Baicu – tehnician.


You may also like

Lasă un Comentariu