marți , 26 mai 2020
Home / INFO NAȚIONAL / PENTRU O BANALĂ CUFUREALĂ, UN SENATOR A FOST ADUS CU ELICOPTERUL SMURD DE LA SUCEAVA LA BUCUREȘTI

PENTRU O BANALĂ CUFUREALĂ, UN SENATOR A FOST ADUS CU ELICOPTERUL SMURD DE LA SUCEAVA LA BUCUREȘTI

În timp ce muritorii de rând abia dacă au parte de câte o ambulanţă hârbuită, senatorul PSD Virginel Iordache a cerut să fie dus la București cu elicopterul SMURD de la spitalul județean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece „nu a avut încredere” în diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, la București a primit același diagnostic.

Ziarul sucevean scrie, sub titlul „Habar n-aveți ce mișto e să fii senator! Când te strici la burtă, în loc să bei ceai, te plimbi cu elicopterul SMURD”, că Virginel Iordache „nu a ținut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât și ar fi menționat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”.

Ajuns cu elicopterul SMURD la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș“, a primit același diagnostic, „de virus aerogen, prezentând o formă foarte ușoară”.

„În concluzie, senatorul PSD a fost transferat cu un elicopter SMURD, către un spital bucureștean pentru o durere de cap și un episod de diaree”, arată Obiectiv de Suceava, care mai notează că medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a contactat redacția pentru a preciza că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava și că solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava. Şmecher nevoie mare şi regele neâncoronat al SMURD, care s-a spălat rapid pe mâini de acest episod tragic-comic, ce îmbracă însă şi aspecte de abuz şi trafic de influenţă.

Şi chiar dacă acest  Virginel Iordache nu a putut fi contactat de reporterii “Obiectiv” pentru un punct de ve­de­re (deși a fost apelat de mai multe ori) , ar fi interesant pe unde  ar fi scos cămaşa în cazul în care chiar ar fi avut cineva nevoie de intervenţia acelui elicopter, în timp ce îl plimba moca din nordul Moldovei la Bucureşti. Şi încă ceva: dacă el, care se presupune a fi un ins cât de cât informat, a spus că nu are încredere în medicii suceveni, ce mesaj le transmite celor care l-au votat şi nu au suficientă dare de mână să se trateze prin alte părţi ori tupeu şi influenţă pentru a obţine un elicopter cu care să se preumble la Bucureşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *