Acasă CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL Percheziții domiciliare la traficanți de droguri de mare risc

Percheziții domiciliare la traficanți de droguri de mare risc

de adrian

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița și polițiști de la  Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic internațional de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 5 – 10 iunie 2021, ar fi fost introdus în România, prin intermediul unei firme de transport, pe ruta Spania – România, un colet, având o greutate de 10 kilograme, în interiorul căruia ar fi fost disimulate 6 pachete, care ar fi conținut 2.728,3 grame de cannabis, droguri de risc, care urmau a fi comercializate în municipiul București, către consumatori de astfel de substanțe.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ 145,22 de grame de cannabis și 352,04 grame de alpha – PHP, drog de mare risc.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au fost  conduse, în vederea audierii, două persoane, despre care există bănuiala că ar fi implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, precum și al jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

 

You may also like

Lasă un Comentariu