duminică , 21 aprilie 2019
Home / ACTUALITATE / PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR CU PREJUDICIU DE DOUĂ MILIOANE DE EURO

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR CU PREJUDICIU DE DOUĂ MILIOANE DE EURO

În această dimineață, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Dâmbovița au efectuat 16 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, prin infracțiuni economice. Percheziţiile au avut loc sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Brașov și Hunedoara.

Acțiunea vizează destructurarea unei grupări infracționale specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor. Astfel, în perioada 2012-2015, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile.

De asemenea, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.Prejudiciul cauzat este de peste 2 milioane de euro. La activități au participat și polițiști din Ilfov, Giurgiu, Brașov și Hunedoara, luptători pentru acțiuni speciale și efective de jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *