Acasă ACTUALITATE Percheziţii la Gura-Ocniţei, Moreni, Târgovişte şi Ocniţa

Percheziţii la Gura-Ocniţei, Moreni, Târgovişte şi Ocniţa

de adrian

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfășurat cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniței şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat.
În sarcina acestora s-a reținut că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule și mai multe bunuri din cadrul unor societăți comerciale și anexe gospodărești. În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activități infracționale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au descins la domiciliile a cinci persoane, din Târgoviște și Ocnița. Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodărești.
Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, polițiștii au reținut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.
Polițiștii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi.
 

You may also like

Lasă un Comentariu