marți , 25 iunie 2019
Home / EDUCAȚIE / PERFORMERI DE TOP, PREMIAŢI LA GALA SPORTULUI DÂMBOVIŢEAN

PERFORMERI DE TOP, PREMIAŢI LA GALA SPORTULUI DÂMBOVIŢEAN

         În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport – director Claudiu Mănescu, astăzi a avut loc Gala Sportului Dâmboviţean, un bun prilej pentru recunoaşterea meritelor şi premierea acestor adevăraţi ambasadori ai judeţului, care sunt performerii şi antrenorii de top.

        Printre  invitaţi s-au numărat primarul Municipiului Târgovişte- Cristian Stan, recompensat cu o plachetă pentru sprijinul  administraţiei locale acordat constant sportului de performanţă şi activităţii sportive în general, subprefectul Florina Mureşan, Ivan Ivanoff, secretarul general al judeţului. În semn de apreciere, o plachetă a fost acordată şi deputatului Cornel Ştefan, la insistenţele căruia a fost alocată suma de 300000 de lei, de la bugetul de stat, pentru repararea acoperişului Sălii Sporturilor. Diplome şi cupe au fost acordate cluburilor fanion ale judeţului, detaşându-se aici Clubul Sportiv Municipal şi Clubul Sportiv Şcolar, ambele din Târgovişte.

       Titlul de cea mai bună echipă a judeţului a fost acordat echipei de volei feminin a CSM Târgovişte iar la juniori, under 18, trofeul a revenit echipei de baschet feminin a CSŞ Târgovişte.

      Sportivul dâmboviţean al anului a fost desemnată atleta Diana Ivăncescu, antrenată de Desdemona Banu Ionescu iar pe locul doi a fost Maria Cioclea, eleva profesorului Cornel Cornea, acesta din urmă fiind recompensat şi cu titlul de “antrenorul anului”. Nu în ultimul rând trebuie amintite performanţele Soranei Cârstea, clasată pe un loc onorabil în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *