duminică , 21 aprilie 2019
Home / EDITORIAL / PERICOL LATENT LA (SEDIUL) PNL DÂMBOVIŢA

PERICOL LATENT LA (SEDIUL) PNL DÂMBOVIŢA

      De două zile, accesul pietonilor pe trotuoarul din faţa sediului PNL Dâmboviţa este restricţionat, fără ca cineva- reprezentant al vreunei instituţii publice implicate în instituirea veritabilei blocade- să se fi obosit să ofere ceva explicaţii… Aşa că, în absenţa unui panou cu minime informaţii, puţinilor trecători nu le rămâne decât să ocolească perimetrul împrejmuit cu bandă de avertizare şi să-şi pună tot felul de întrebări, inclusiv în legătură cu soarta celor care-şi desfăşoară activitatea politică acolo.

       “Pe surse”, cum în ultima vreme se află cam tot ce mai prezintă minim interes privind  activitatea organizaţiei politice în discuţie, am aflat că, luni seara, o adevărată tragedie a fost evitată la mustaţă: o bucată de tencuială de dimensiuni apreciabile s-a desprins de pe unul dintre balcoanele imobilului şi a căzut chiar lângă preşedintele interimar al liberalilor dâmboviţeni, care discuta cu un coleg. Au avut oamenii o cumpănă, cum s-ar spune în termeni populari şi…cam atât de la sediul PNL.

         P.S. Tot pe surse, dar fără eforturi, am aflat şi despre alegerile de vineri seara, pentru şefia PNL Dâmboviţa. N-am înţeles de ce atâta secretomanie şi nici de ce se ţin  organizatorii la distanţă  de presă, implicit de publicul dâmboviţean. Nu că ne-ar păsa ori am fi interesaţi  în mod special de manevrele de culise ori cine va câştiga cursa învăluită nici pe sfert  de mister, raportat la cât sunt unii în ceaţă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *