vineri , 24 mai 2019
Home / POLITIC / PESTE 600 DE MEMBRI ŞI SIMPATIZANŢI PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU VENIT LA ÎNTÂLNIREA CU VICTOR PONTA

PESTE 600 DE MEMBRI ŞI SIMPATIZANŢI PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU VENIT LA ÎNTÂLNIREA CU VICTOR PONTA

La prima vizită în Dâmboviţa, după alegerea în funcţia de preşedinte al Pro România, Victor Ponta a fost întâmpinat cu mult entuziasm de peste 600 de membri şi simpatizanţi ai partidului. Sala mare a Clubului Studenţilor a fost efectiv tixită de oameni veniţi din toate colţurile judeţului, oameni care au mai activat în alte partide dar şi foarte mulţi nou veniţi în politică. Oficiile de gazdă le-a făcut Georgică Dumitru, coordonatorul Pro România Dâmboviţa iar pe scenă, alături de Victor Ponta, au mai urcat Cristina Sima, Paul Briceag, Jean Marinescu, Silvia Mareş, Irena Dumitru, Cătălin Olteanu , Adrian Economu şi, bineînţeles, senatorul Adrian Ţuţuianu, cooptat în conducerea centrală a partidului.

Am remarcat discursurile foarte bune, alerte şi la obiect, ale lui Victor Ponta şi Adrian Ţuţuianu. Au fost mesaje clare, mobilizatoare, prin care au explicat miza alegerilor din 26 mai, anume legitimarea Pro România de către electoratul român. Un scor foarte bun la alegerile europarlamentare ar accelera serios dezvoltarea acestui proiect politic Pro România şi Pro Europa. Pe de altă parte nu au lipsit atacurile bine direcţionate, nu la adresa PSD ori a “poporului PSD”, ţintele   celor doi fiind în primul rând Liviu Dragnea dar şi Guvernul Dăncilă, pe care acesta “îl conduce din umbră”.

A fost o acţiune bine organizată, reuşită, care a arătat că , cel puţin în Dâmboviţa, Pro România este deja o forţă politică pe care adversarii trebuie să o ia în calcul  la modul cel mai serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *