duminică , 17 februarie 2019
Home / POLITIC / PMP ÎN RĂZBOI CU TOATĂ LUMEA (POLITICĂ, SE-NŢELEGE)

PMP ÎN RĂZBOI CU TOATĂ LUMEA (POLITICĂ, SE-NŢELEGE)

         După o îndelungată perioadă în care n-a prea mai dat semne de viaţă, PMP Dâmboviţa încearcă să ne convingă că “trăieşte”, distribuind un comunicat de la centru , intitulat “RESPINGEREA MOTIUNII DE CENZURA O POZA DE MOMENT A SITUATIEI POLITICE ROMANESTI”.De la bun început ni se spune că lucrurile nu se prezintă deloc bine şi avem parte de prima parabolă:

        o 1. Câinele nu pleacă de la măcelărie. Chiar dacă sunt umiliţi şi realizează chiar ei pericolul politic în care se află, parlamentarii PSD – ALDE ascultă obedienţi ordinele lui Dragnea şi Tăriceanu pentru că se află la Putere şi vor să profite din plin. Vor să-şi umple sacul.

  1. UDMR nu este partid de Opoziţie. Este un PSD populat cu etnici maghiari, aflat permanent la Putere. A negociat la sânge cu Dragnea şi a obţinut extraordinar de mult, mai ales în anul Centenarului.
    • Viorica Vasilica Dăncilă are în fişa postului să fie bufonul regelui. Degeaba râdem de ea că nu ştie să citească de pe foaie, pentru că asta şi vrea Dragnea – să ne abată atenţia de la toate şmenurile sale.
    • Există un deficit de leadership la nivelul Opoziţiei parlamentare. Ludovic Orban putea gestiona mai bine momentele premergătoare moţiunii de cenzură.

S-a văzut şi la dezbaterea din plen: tot Traian Băsescu este cel care a electrizat sala şi a generat atenţie în mass media.

  • Klaus Iohannis e plecat cu bicicleta. Este culpabil că avem Guvernul Dăncilă, pentru că a propus-o pe Viorica Vasilica, atunci când PMP aproape l-a implorat să nu o facă.
  • Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu.

Singurul lucru pozitiv este că, în sufletul lui Daddy, s-a insinuat neîncrederea în şi frica de propriii parlamentari. Asemenea unui dictator, s-a izolat de ceilalţi şi vede pericole peste tot. Este faza terminală a unei boli care, pentru binele României, îi va aduce sfârşitul politic.

  • Mai mult ca niciodată, acum este momentul să fim vigilenţi cu Guvernul Dăncilă. S-au creat

condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri.  

 Pe scurt, nimic nu la convine, nimic nu-i mulţumeşte dar le ştiu pe toate. Părerea lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *