Acasă POLITIC PNL Dâmbovița: Asigurăm lucrătorii COS Târgoviște că problemele lor vor ajunge pe masa Guvernului României

PNL Dâmbovița: Asigurăm lucrătorii COS Târgoviște că problemele lor vor ajunge pe masa Guvernului României

de adrian

Comunicat de presă
Febra electorală, cuprinzând PSD Dâmbovița, marchează un nou moment halucinogen. Astăzi, PSD Dâmbovița a emis un comunicat care sfidează orice logică și care, în mod ridicol, acuză PNL Târgoviște că „declară război COS Târgoviște”.
Stimați domni, prin ieșirile acestea publice insultați grav inteligența oamenilor. Probabil că aceasta este strategia pe care o abordați pentru a câștiga alegerile, prin minciuni și manipulare, în lipsa unor soluții concrete pentru oameni.
Trecând peste josnicia atacului politicianist, de mult nu mai putem separa minciuna de adevăr din comunicarea publică a PSD Dâmbovița.
PSD Dâmbovița, prefăcându-se că deplânge soarta angajaților, ne anunță ritos că vocea lor „VA FI AUZITĂ” în Parlamentul României. Fariseismul politic trebuie sa fie sancționat.
PNL Dâmbovița are doi parlamentari, pe când PSD Dâmbovița are de aproape patru ori mai mulți! Aveți 7 parlamentari care în tot acest timp puteau să acționeze în folosul oamenilor. Ce v-a oprit, domnilor, să fiți vocea lor? Poate somnul dulce din Parlament ce nu poate fi deranjat decât de apropierea campaniei electorale și de teama că nu veți mai prinde alți 4 ani de somn.
Nu vi se pare că dumneavoastră sunteți cei care încearcă să capete notorietate și vizibilitate publică în timp ce se cațără pe necazurile salariaților de la COS Târgoviște? Dacă după toate dezastrele provocate economiei de strategii Dragnea,Dancilă&Vâlcov, dumneavoastră înțelegeți să vă urcați în tribune și să aruncați cu pietre, acesta este un mod falimentar de a face politică.
Pe această cale dorim să asigurăm lucrătorii COS Târgoviște că problemele lor vor ajunge pe masa Guvernului României, iar soluțiile sindicatului lor vor fi analizate serios de către executiv.
În final, vom identifica cea mai bună soluție pentru COS Târgoviște și pentru oamenii care lucrează acolo.
Pentru că pe voi, PSD Dâmbovița, nu v-a interesat până acum și v-ați trezit în prag de alegeri, în goana disperată de a obține voturile oamenilor. Ați avut guvernarea atâția ani și toate pârghiile necesare să ajutați  și nu ați fost interesați să găsiți soluții pentru ca nu erați în campanie electorală! Așa cum am mai spus, sub guvernarea și administrația PSD ați reușit „performanța” de a ține județul nostru pe loc, în timp ce celelalte au reușit să se dezvolte!
 
Biroul de presă al PNL Dâmbovița
 

You may also like

Lasă un Comentariu