Acasă POLITIC PNL Dâmbovița îl nominalizează pe Aurelian Popa pentru funcția de subprefect

PNL Dâmbovița îl nominalizează pe Aurelian Popa pentru funcția de subprefect

de adrian

Chiar dacă președintele Virgil Guran nu a spus-o la modul direct, pierderea funcției de prefect al județului a adus multă supărare la PNL Dâmbovița, singura compensare, dacă se poate spune așa, fiind păstrarea celor două funcții de secretar de stat:

„Noi vom avea un subprefect la Dâmbovița, ei (social-democrații n.n.) vor avea prefectul și un subprefect. Echipa noastră de negociere de la București a negociat „foarte bine” și s-au gândit colegii mei care au tot în anumite județe, că trebuie să ia și prefecții și subprefecții. O spun așa, finuț: și-au aranjat unii dintre colegi lucrurile și nu-i înțeleg, pentru că nu știu la ce îți folosește neapărat un prefect, când ai primar de reședință de județ, ai Consiliul Județean, ai tot acolo. Cu alte cuvinte, colegii mei care au fost în echipa de negociere, n-au gândit-o pentru partid, au gândit-o pentru ei.”

Referitor la nominalizarea pentru funcția de subprefect, președintele Virgil Guran a declarat că o decizie va fi luată în organismele de conducere a partidului dar că îl susține pe actualul prefect,  Aurelian Popa. Virgil Guran nu a ascuns faptul că președintele partidului i-a promis că  PNL va avea prefect la Dâmbovița. Referitor la funcțiile de secretar de stat și șefi de agenții, nu s-ar fi ajuns încă la o decizie dar urmează ca lucrurle să fie tranșate intern la  o ședință de birou național. Se va merge pe un algoritm și, neavând prefect,  de principiu PNL Dâmbovița va rămâne cu doi secretari de stat.

You may also like

Lasă un Comentariu