miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / ADMINISTRAȚIE / Podul rutier nou de la Teiș prinde contur

Podul rutier nou de la Teiș prinde contur

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga, și cei doi viceprimari-Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au fost pe șantierul podului rutier nou, aflat în construcție la Teiș. Obiectivul face parte din proiectul centurii rutiere a orașului și execuția avansează mulțumitor. A fost încheiată operațiune dificilă de montare a celor 32 de grinzi, fiecare având o lungime de peste 30 de metri și o greutate de 48 de tone. În paralel, se execută lucrări de reparații la podul vechi, circulația desfășurându-se alternativ, pe o singură bandă.

“Intervențiile pe centura Municipiului Târgoviște nu presupun numai lucrările de la podul de la Teiș-a declarat cu acest prilej primarul Cristian Stan. S-a asfaltat Strada Laminorului, săptămâna viitoare încep lucrări de asfaltare pe Strada Petru Cercel. Pe Petru Cercel se lucrează și la sensul giratoriu care asigură ieșirea dinspre zona mall-ului. Va fi finalizată și montarea grinzilor pe pasajul de la Petru Cercel iar săptămâna viitoare vor începe acolo lucrări de betonare. În prima decadă a lunii septembrie, sensul nou de la Petru Cercel va fi redat circulației și toată strada va fi asfaltată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *