marți , 23 iulie 2019
Home / EDUCAȚIE / PORTATIVUL COPILĂRIEI

PORTATIVUL COPILĂRIEI

        Centrul Județean de Cultură Dâmbovița invită publicul, vineri,31 mai ,de la  ora 18.00, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște, la un spectacol extraordinar dedicat copiilor, intitulat: Portativul copilăriei”.

Elevii Școlii Populare de Arte ”Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, vor oferi publicului dâmbovițean un program artistic, coordonat de profesorii acestei școli. În premieră la Târgoviște, vor concerta Daria Ștefan, finalistă în concursul Next Star și David Ștefan, finalist în concursul Vocea României junior. Tot finalistă la Vocea României junior este și Renata Iager, o dâmboviţeancă foarte talentată, care va încânta cu timbrul său special. O altă invitată este  Lorelai, din Târgoviște, omul căruia îngerii i-au dăruit aripi pentru a reuși, cea care a câștigat nu doar inimile românilor ci și marele premiu al prestigiosului concurs Românii au talent.

Spectacolul va fi întregit de prezența binecunoscutului ansamblu folcloric Mlădițe ilfovene”, coordonat de îndrăgita interpretă de folclor Mărioara Man Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *