Acasă SOCIALCULTE Premii consistente pentru câștigătorii concursului „SĂ CELEBRĂM CRĂCIUNUL ÎN MOD AUTENTIC, TRADIȚIONAL ȘI MĂRTURISITOR!”

Premii consistente pentru câștigătorii concursului „SĂ CELEBRĂM CRĂCIUNUL ÎN MOD AUTENTIC, TRADIȚIONAL ȘI MĂRTURISITOR!”

de adrian

Pr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, a transmis că joi, 23 decembrie, vor fi premiați câștigătorii concursului pe care l-a inițiat săptămâna trecută:

”Sunt recunoscător tuturor celor care au binevoit să trimită mesaje de Crăciun pentru acest concurs. Cu toții, pentru că v-ați ostenit sunteți într-un fel câștigători! Este o preocupare care dă o direcție de recreștinare firească a mesajelor de Crăciun.

Dar, pentru că acest concurs are un anumit format comunicat, mai jos, sunt câștigătorii premiilor anunțate, însă cu toții primiți marele premiu de creștini misionari și sunt convinși că veți promova bucuria Evangheliei, sensul autentic  al sărbătorilor și credința în toate mesajele de acum înainte”- a spus Ionuț Ghibanu.

Clasamentul concursului este următorul:

– Premiul I, în valoare de 700 lei: Florina Petre

– Premiul al II-lea, în valoare de 500 lei: Corina Zamfir

– Premiul al III-lea, în valoare de 300 lei: Antonia Nicoleta

– 10 mențiuni, în valoare de 150 lei, fiecare: Tosca Gabriela, Gabriela Dobre, Anastasia Musat, Barbu Daniela, Marin Răducu Vlad, Simona Ionela Sipica, Mihaela Ghitiu, Diana Savu, Luca Georgian Vlasceanu, Mirela Rizea.

Joi, 23 decembrie 2021, ora 13.00, aștept pe toți câștigătorii anunțați mai sus, la Arhiepiscopia Târgoviștei, strada Mihai Bravu, nr. 11, pentru a-și ridica premiile.

Să ne bucurăm cu toții de Nașterea Domnului și să dăruim celor de lângă noi, iubire, și mai ales multă bunăvoință!

Foarte frumos mesajul dar și gestul câștigătoarei concursului, Florina Petre, care a cerut ca premiul în bani să fie donat unui copil sărman!

You may also like

Lasă un Comentariu