Acasă ADMINISTRAȚIE Președintele CJD, Cornel Ștefan, îi asigură pe șoferi că drumarii dâmbovițeni sunt pregătiți pentru iarnă

Președintele CJD, Cornel Ștefan, îi asigură pe șoferi că drumarii dâmbovițeni sunt pregătiți pentru iarnă

de adrian

Cornel Ștefan, președintele Consiliului  Județean Dâmbovița, acordă o atenție deosebită pregătirilor pentru sezonul rece, cu accent pe activitățile specifice drumarilor. În acest scop a vizitat una dintre cele șase baze ale SC Lucrări Drumuri Poduri SA, societate aflată în subordinea instituției pe care o conduce. Președintele Cornel Ștefan  s-a interesat de starea parcului de utilaje, stocurile de material antiderapante și de carburanți, adică de tot ceea ce este necesar pentru asigurarea unor intervenții eficiente:

“Suntem pregătiți pentru iarnă!-a declarat președintele Consiliului Județean la finalul vizitei. Am mers la Comișani, una din cele 6 baze ale Consiliului Județean Dâmbovița pregătite să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene. Utilajele și echipamentele SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, direcție care aparține Consiliului, sunt gata să intervină pe drumurile județului acolo unde circulația se desfășoară în condiții specifice sezonului rece. Materialele antiderapante sunt și ele asigurate, iar directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, i-am cerut să fie pregătit, în orice moment, să acționeze astfel încât drumurile județene să nu fie blocate de posibilele căderi de zăpadă sau de formarea poleiului.

La munte, în acest week-end, s-a intervenit pentru deszăpezirea tronsoanelor DJ 713 de la km 6 până la Zănoaga și pe DJ 714 până la Dichiu, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Îi asigur pe dâmbovițeni că voi depune toate eforturile necesare pentru ca, în acest sezon rece, să se circule în condiții de siguranță pe toate drumurile județene.

 

 

You may also like

Lasă un Comentariu