Acasă POLITIC Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSD

Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSD

de adrian

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Cornel Ștefan, a acuzat public, într-o conferință de presă online,că sunt șefi de instituții deconcentrate dar și lideri politici din județul Dâmbovița fac presiuni asupra primarilor și consilierilor PSD. Deocamdată, acesta doar  a atras  atenția celor care au asemenea preocupări, declarând însă că va face publice  și numele dacă nu se renunță acțiunile de intimidare. În același timp, președintele PSD Dâmbovița le-a transmis  primarilor și consilierilor locali social democrați că nu sunt singuri și că îi va apăra pe fiecare în parte:
„Sunt anumiți șefi de instituții publice din județul Dâmbovița, anumiți lideri, și îmi asum ceea ce spun, care fac tot felul de presiuni pe primarii PSD. Vreau să le atrag atenția astăzi să lase presiunile de pe colegii mei, să-i lase pe colegii mei, primari, consilieri PSD, în pace să-și desfășoare activitatea în localitățile pe care le reprezintă. Eu sper că a fost bine înțeles mesajul meu.
Fac un apel către anumiți lideri și către persoane care astăzi sunt în anumite funcții de conducere, o să vin în perioada următoare și cu nume și prenume și instituții, care fac presiuni pe primarii PSD, să renunțe la acestea. Primarii nu sunt impresionați de mizeriile pe care le fac unii și alții la adresa dumnealor. În calitatea mea de președinte al PSD Dâmbovița voi apăra fiecare membru de partid și voi lupta cu fiecare membru de partid, indiferent dacă este primar sau simplu membru, contra acestor abuzuri care se fac în anumite localități din județul Dâmbovița.
Se fac presiuni politice, în anumite localități s-a ajuns și la șantaj asupra unor membri de partid, dar voi veni în fața opiniei publice și în fața dâmbovițenilor cu nume și prenume ale șefilor de instituții și cu cele ale anumitor lideri politici din județ care fac presiuni asupra colegilor mei din Partidului Social Democrat”- a trensmis președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.
 

You may also like

Lasă un Comentariu