Acasă POLITIC Președintele PSD Dâmbovița, Cornel Ștefan, alături de Luisa Bărboiu, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Nucet

Președintele PSD Dâmbovița, Cornel Ștefan, alături de Luisa Bărboiu, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Nucet

de adrian

Luisa Bărboiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Nucet, o localitate schimbată mult în bine, ca urmare a proiectelor și investițiilor pe care le-a promovat  în ultimii ani. La acest eveniment important pentru viața comunității locale, alături de  Luisa Bărboiu și echipa sa de consilieri au fost președintele PSD Dâmbovița, Cornel Ștefan, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean , dpt.  Carmen Holban și dpt. Claudia Gilia, președinte Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița.
“Încep, înainte de toate, prin a-i mulțumi doamnei Luisa Bărboiu! Dovedește, încă o dată, cât de multe poate face un om integru, hotărât și harnic. Am fost astăzi la Nucet unde doamna Luisa Bărboiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la primăria comunei, alături de propunerile PSD Nucet pentru Consiliul Local.Sunt alături de doamna primar și echipa dumneaei! Proiectele și planurile Luisei Bărboiu pentru Nucet vor continua încă cel puțin 4 ani după data de 27 septembrie”- a declarat  cu acest prilej președintele Cornel Ștefan.
Și trebuie spus aici că Nucetul are mare nevoie de continuitate în administrația publică locală, de experiența și tenacitatea primarului Luisa Bărboiu. În următorul mandat va fi implementat proiectul rețelei de canalizare și pentru asta a fost achiziționat déjà terenul pe care va fi construită stația de epurare. Va începe construirea unei grădinițe noi iar ambiția Luisei Bărboiu este să înființeze în comună și un centru medico-social. Până atunci , prioritatea imediată este asigurarea tuturor condițiilor pentru ca elevii să poată învăța în școli, cu respectarea tuturor normelor sanitare și de distanțare fizică.
 

You may also like

Lasă un Comentariu