miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: 22 de copii de la Centrul Social Găești confirmați pozitiv8 iulie- zi neagră în lupta cu pandemia:A fost depășit pragul de 30000 de infectări, 555 de cazuri noi și 18 decesPercheziții în Dâmbovița, București și alte șapte județe, la membrii unui grup infracțional specializat în obCornești: Bărbat băut a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ulMoroeni: 6,8 miliarde de lei pentru o investiție pentru protejarea mediuluiOana Vlăducă, Pro România:”exporturile de masă lemnoasă au fost aproape duble în primele patru luni ale acestui Carmen Holban, deputat PSD:”Sub guvernarea PNL pensile nu vor fi majorate!”Proiecte integrate pentru zonele marginalizate ale municipiului TargovisteAccident cumplit la Găești! Doi morți și un adolescent în stare gravă, după ce o mașină s-a izbit de un stâlp!Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacDESCHIDERE PROCEDURĂ INSOLVENȚĂ – DEBITOR BAINEL TRANS SRLInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montani
Home / POLITIC / Preşedintele Virgil Guran, avertisment pentru organele de ordine publică:”Să reţină că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine!”

Preşedintele Virgil Guran, avertisment pentru organele de ordine publică:”Să reţină că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine!”

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a acuzat public faptul că “PSD nu a renunţat la vechile obiceiuri, dobândite din vremea tovarăşului Iliescu. Au continuat cu vechile practici, cu căratul la vot. În Târgovişte am avut neplăcuta surpriză să-i vedem că nu s-au mobilizat doar la a căra “noaptea, ca hoţii”. Au făcut-o şi ziua în amiaza mare, fără niciun fel de problemă. Nu i-a oprit nimeni. Au cărat din cartierele Romlux, Priseaca şi din zonele menţinute în sărăcie.”

Şi Virgil Guran, şeful organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal a vorbit despre nereguli şi a prezentat cazul primarului de la Bucşani, care ar fi promis beneficii de ordin social contra voturi. Mai mult decât atât, Guran a declarat că o să atragă atenţia “şi pe cale oficială, şi poliţiei, celor care ar trebui să facă ordine în turul II, să fie atenţi la cei care vin cu atenţii la oameni, care îi duc pe oameni la vot pe aici, prin diverse cartiere din Târgovişte. Pentru că, în celelalte localităţi au mai fost, n-au mai fost, dar la Târgovişte parcă a părut prea hotărâtă treaba şi nimeni nu a luat atitudine. Organele care trebuie să acţioneze trebuie să reţină că că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine. Spunem un singur lucru: Să vegheze ca votul să fie corect, fără aranjamente, fără daruri date. Cred că trebuie să mergem către normalitate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *