vineri , 24 mai 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / PRIMĂRIA SUSŢINE PARTICIPAREA SPORTIVILOR TÂRGOVIŞTENI LA JOCURILE MONDIALE DE VARĂ SPECIAL OLYMPICS

PRIMĂRIA SUSŢINE PARTICIPAREA SPORTIVILOR TÂRGOVIŞTENI LA JOCURILE MONDIALE DE VARĂ SPECIAL OLYMPICS

          La solicitarea Fundaţiei Special Olympics, municipalitatea susţine financiar participarea a patru sportivi târgovişteni şi a unui antrenor, la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics, organizate în perioada 8-22 martie 2019, în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Aceştia fac  parte din delegaţia României şi vor concura la disciplina Bocce Unificat, în cadrul competiţiei care va reuni peste 7000 de sportivi din 110 ţări. Sprijinul financiar în sumă de 4000 de euro (800 de euro pentru fiecare membru al delegaţiei) va fi utilizat pentru procurarea biletelor de avion, paşapoartelor, medicamentelor , echipamentelor sportive şi pentru transportul Târgovişte- Bucureşti.

Acordarea acestui sprijin financiar a fost posibilă în urma încheierii Acordului de asociere între Municipiul Târgovişte şi Fundaţia Special Olympics din România.

      Cei patru sportivi târgovişteni, dintre care doi cu dizabilităţi intelectuale, şi antrenorul Toma Radu au participat la o întâlnire cu presa locală, promiţând obţinerea unor rezultate onorabile.”Este o onoare şi o mândrie pentru Municipiul Târgovişte că avem reprezentanţi la această disciplină şi că România contează pe sportivii târgovişteni la acest eveniment”- a spus primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *