Acasă ADMINISTRAȚIE Primărie nouă, inspirată din stilul brâncovenesc, la Potlogi

Primărie nouă, inspirată din stilul brâncovenesc, la Potlogi

de adrian

Confruntat cu numeroase alte priorități în mandatele anterioare,  primarul  Nicolae Catrina a apreciat că a venit timpul, ba chiar s-a impus construirea unui sediu nou pentru Primăria Potlogi, pe măsura renumelui acestor locuri încărcate de istorie și care să facă față cerințelor unei administrații publice moderne. Visul mai vechi a prins contur în acest al V-lea mandat al primarului Catrina, în primul an fiind dat ordinul de începere a lucrărilor:

 „Pe 1 februarie 2021 am băgat prima cupă de escavator și am demolat primăria veche. Din 15 aprilie au început lucrările la sediul nou al primăriei și este în stadiul actual, adică va fi gata în jur de 1 martie.”

Simbolic, în curtea interioară a fost plantat un pom, un platan care are acum înălțimea noii clădiri a primăriei.

Nicolae Catrina ne-a spus că și  mobilierul va fi deosebit, în ton cu arhitectura de inspirație brâncovenească, iar  clădirea dispune și o curte  interioară care se dorește un loc de relaxare. Clădirea este în armonie cu celelalte amenajări din centru civic al comunei, gândite de așa manieră încât să rezoneze cu monumentalul Ansamblu Brâncovenesc. Primarul de la Potlogi și-a propus ca inaugurarea acestei investiții de 5,5 milioane de lei să aibă loc pe 23 mai.

 

You may also like

Lasă un Comentariu