Acasă ADMINISTRAȚIE Primarul din Aninoasa despre Programul Județean de Dezvoltare Locală:”Este singura colaborare sănătoasă pe care o avem la acest moment!”

Primarul din Aninoasa despre Programul Județean de Dezvoltare Locală:”Este singura colaborare sănătoasă pe care o avem la acest moment!”

de adrian

Asemenea majorității colegilor din administrația publică, Vlăduț Nicolae, primarul comunei Aninoasa, a avut numai cuvinte de apreciere vizavi de Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan. Prin acest instrument de finanțare unic la nivel național, sunt finanțate proiecte publice de interes comunitar,  prin asocierea consiliilor locale cu Consiliul Județean Dâmbovița. Caz concret, la Aninoasa se execută  lucrări de modernizare a străzilor Eroilor, Constantin Pătru, Duzilor, Cherchez și Salcâmi, din satul Săteni.

,,Singura colaborare sănătoasă pe care o avem în momentul acesta este colaborarea dintre unitățile administrativ teritoriale și Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Știam de la început că va fi așa, de aceea am și venit cu încredere către Consiliul Județean Dâmbovița. Am fost convinși de spusele președintelui Corneliu Ștefan, că va fi un program funcțional și într-adevăr, la Aninoasa se lucrează în momentul de față, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, pentru asfaltarea unui număr de 5 străzi în satul Săteni, pe străzile Salcâmi, Duzilor, Constantin Pătru, Eroilor și Cerchez. Se construiesc șanțuri dalate, podețe și când vremea ne va permite o să începem și turnarea stratului de asfalt.

Aveam mare nevoie de acest proiect mai ales în satul Săteni unde mi-am propus să aducem cumva pe aceeași linie de dezvoltare acest sat în comparație cu satele Aninoasa și Viforâta pentru că  unul dintre obiective a fost și dezvoltarea unitară a comunei Aninoasa. Totodată construim șanțuri, am finalizat proiectul trecut, am început un nou proiect la sfârșitul anului trecut, cu un progres de 90% în prezent, urmează să recepționăm și probabil vom continua pe linia asta cu un altul”– a declarat primarul Vlăduț Niculae.

You may also like

Lasă un Comentariu