Acasă POLITIC Primarul din Tătărani,Constantin Pătru, este pregătit să mai dea o lecție adversarilor politici!

Primarul din Tătărani,Constantin Pătru, este pregătit să mai dea o lecție adversarilor politici!

de adrian

Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani, ne-a reconfirmat cu prilejul unei conferințe de presă că a rămas 100% social-democrat, că trecerea anilor nu i-a alterat convingerile, nici puterea de muncă și nici curajul de a-și afirma opiniile, de a spune lucrurilor pe nume, indiferent de context ori pe cine ar avea în față. A rezistat atacurilor venite din partea adversarilor politici dar și de la unii colegi, care nu s-au bucurat că prea vorbește direct, și este pregătit pentru al cincilea mandat de primar și al șaselea de când este în administrația publică locală.
Ca primar ales din  2004, Constantin Pătru  a promovat și implementat proiecte care au adus un plus de confort în comună și l-au ajutat să  câștige încrederea  și aprecierea cetățenilor din Tătărani, care l-au reales de fiecare dată cu  scoruri foarte mari, care n-au dat nicio șansă contracandidaților.
Cu un portofoliu de proiecte și realizări de necontestat,  pe 27 septembrie  Constantin Pătru va veni din nou la “judecata” concetățenilor din Tătărani, pentru a le solicita votul. Pentru că asta reprezintă în fond alegerile locale în mediul rural, un fel de judecată populară, în care sunt cântărite faptele iar verdictul este realegerea sau îndepărtarea din funcție. Iar la Tătărani nu sunt dubii: Constantin Pătru va câștiga detașat funcția de primar, alături de consilierii săi și de marea echipă a PSD Dâmbovița.

You may also like

Lasă un Comentariu