marți , 25 iunie 2019
Home / POLITIC / PRIORITATEA ABSOLUTEĂ A PMP ESTE SCHIMBAREA GUVERNULUI

PRIORITATEA ABSOLUTEĂ A PMP ESTE SCHIMBAREA GUVERNULUI

        Potrivit unui comunicat de presă al PMP Dâmboviţa, prioritatea absolută a partidului pentru următoarea sesiune parlamentară  “este de a contribui la schimbarea actualului Guvern, care s-a dovedit deopotrivă ticălos, toxic şi incompetent. Pentru a atinge un asemenea obiectiv, PMP militează pentru o acţiune comună şi congruentă a tuturor partidelor de Opoziţie. Încercarea fiecărei formaţiuni politice de a se profila în dauna celeilalte slăbeşte coeziunea şi oferă spaţiu de manevră pentru PSD – ALDE. Această guvernare rezistă şi pentru că nu există o Opoziţie unită.(…)

        Având în vedere procesul de dezintegrare accelerată a coaliţiei PSD – ALDE, se mai spune în comunicat, PMP consideră că nu trebuie întârziat foarte mult momentul depunerii unei moţiuni de cenzură.”

       Liderii PMP consideră că singura şansă de a elimina PSD pentru o bună bucată de timp din ecuaţia de Putere din România ţine de alegerea primarilor în două tururi de scrutin, o altă prioritate fiind eliminarea pensiilor speciale, care, în opinia PMP, reprezintă “furt din banul public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *