Acasă ACTUALITATE Pro România, crește în preferințele electoratului

Pro România, crește în preferințele electoratului

de adrian

Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie realizat în perioada 15-20 mai 2020, la comanda PRO România,  care confirmă faptul că  aproape 70% dintre români sunt de acord cu impozitarea progresivă a tuturor veniturilor și că măsurile economice propuse de partidul condus de Victor Ponta sunt necesare.
Liderii PRO România- a arătat  Adrian Țuțuianu- au propus încă de anul trecut renunțarea la cota unică de impozitare și implementarea unui sistem care să permită celor cu venituri mai mici să plătească mai puțin.
Astfel, 66,6% dintre români au o opinie bună și foarte bună despre impozitarea progresivă a tuturor veniturilor și 58,6% apreciază că trebuie redusă impozitarea muncii și crescută impozitarea pe proprietăți și pe câștigurile de capital. Raportul de cercetare evidențiază și faptul că 79,9% dintre români cred că economia României va fi afectată de epidemia de coronavirus în mare și foarte mare măsură.
În ceea ce privește măsurile economice promovate de PRO România, sondajul relevă o creștere a partidului, cu un procent de 9,4% pentru intenția de vot la alegerile parlamentare. Rezultatele acestui sondaj ne încurajează și motivează să continuăm să luptăm pentru români, să propunem și să susținem măsuri în interesul României.
Potrivit sondajului, raportat la  respondenții care au exprimat o intenție de vot, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, 38,5% ar pune ștampila în dreptul PNL, 25,8% ar vota cu PSD, 10,2% cu Alianța USR-PLUS, 9,4% cu Pro România și 6% cu UDMR. ALDE ar obține 3,6%, PMP 3,5%, 0,7% dintre respondenți ar vota alt partid, iar 2,2% candidați independenți.
În acest context, senatorul Adrian Țuțuianu a precizat că Pro România Dâmbovița a ajuns la un scor cuprins între 15-17%, ceea ce înseamnă că va avea un rol determinant în conturarea majorităților în consiliile locale și județean și a făcut un apel public la Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, să ceară colegilor să nu mai atace Pro România.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu