Acasă ACTUALITATE Pro România Dâmboviţa- donaţie pentru spitalele şi staţiile de ambulanţă din judeţ

Pro România Dâmboviţa- donaţie pentru spitalele şi staţiile de ambulanţă din judeţ

de adrian

Prin contribuţiile membrilor organizaţiei, PRO România Dâmboviţa a cumpărat un monitor pentru funcții vitale, pe care l-a donat Spitalului Pucioasa.  De asemenea, la spitale Pucioasa, Găeşti şi Moreni, Centrul Multifuncțional Titu, Spitalul  Județean de Urgență Târgoviște, Serviciul de Ambulanță Județean şi stațiile de ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești  au ajuns 7.350 de perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete pentru fiecare.
“Sunt bucuros să am lângă mine oameni atât de frumoși, atât de buni.-a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.
Astăzi, prin contribuția membrilor PRO România Dâmbovița, am reușit să achiziționăm și să donăm Spitalului de la Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care oamenii de acolo au atâta nevoie.
De asemenea, am donat Spitalelor de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean, Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare.
Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de omenie, solidaritate, generozitate.”
 

You may also like

Lasă un Comentariu