joi , 14 noiembrie 2019
Home / POLITIC / PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA – LOCUL PATRU PE ŢARĂ PRIN PRISMA SCORULUI DE DUMINICĂ

PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA – LOCUL PATRU PE ŢARĂ PRIN PRISMA SCORULUI DE DUMINICĂ

Georgică Dumitru, în calitate de coordonator al Pro România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, unul dintre coordonatorii la nivel naţional ai campaniei electorale pentru europarlamentare şi deputata Oana Vlăducă au fost primii politicieni dâmboviţeni care au ieşit în conferinţă de presă după publicarea rezultatelor scrutinului de duminică.

Georgică Dumitru a început prin a mulţumi alegătorilor şi echipei care au susţinut acest proiect, Organizaţia Dâmboviţa obţinând un rezultat care o clasează pe un onorabil loc IV pe ţară:”Mulţumesc celor care ne-au votat. Îi asigur că ne vom apleca cu mare seriozitate asupra ceea ce înseamnă proiectul Pro România. Vreau să mulţumesc şi echipei de campanie. O echipă mică, frumoasă, care în ultima perioadă a lucrat aici pentru a desfăşura în bune condiţii tot ceea ce înseamnă procesul de vot. Important este să fim în continuare uniţi, să fim în continuare ceea ce ne-a unit de la început.(…) A fost o campanie grea pentru că, în paralel, trebuia să asigurăm organizarea partidului şi, în al doilea rând, mesajul Pro România trebuia să ajungă la fiecare dâmboviţean.” Coordonatorul Pro România Dâmboviţa a mai apreciat că rezultatul bun, peste media pe ţară, se datorează în mare măsură faptului că Victor Ponta a avut o bună guvernare iar dâmboviţenii n-au uitat acest lucru.

Într-un mesaj scurt dar bine articulat, Oana Vlăduca a spus că rezultatul de duminică reprezintă punctul de la care Pro România porneşte într-o nouă etapă iar senatorul Adrian Ţuţuianu a vorbit despre “votul care a resetat clasa politică”. A apreciat scorul obţinut drept “unul bun  dar care putea fi mai bun. N-am reuşit locul III, suntem pe locul IV în judeţ. Sunt lucruri de analizat.“ Referitor la PSD Dâmboviţa, Ţuţuianu a spus că “face cel mai prost scor de până acum. Este o zi tristă pentru PSD Dâmboviţa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *