Acasă POLITIC Pro România Dâmboviţa- una dintre cele mai numeroase delegaţii la Convenţia Naţională

Pro România Dâmboviţa- una dintre cele mai numeroase delegaţii la Convenţia Naţională

de adrian

Numărându-se printre cele mai puternice filiale judeţene, a fost ceva firesc, aşteptat, ca Pro România Dâmboviţa să participe la Convenţia Naţională a partidului cu una dintre cele mai numeroase delegaţii. Pro România Dâmboviţa s-a numărat printre performerii celor două tururi de alegeri de anul trecut şi a dat un vicepreşedinte, senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul campaniei pentru prezidenţiale.
“Eu cred că Pro România a depăşit stadiul unei simple idei ambiţioase- a spus vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu  de la tribuna Convenţiei. Trebuie să constatăm că am devenit un partid politic stabil, care se dezvoltă sănătos, de la baza lui. Ceea ce vă cer astăzi este nu să ne propunem să supravieţuim. Eu vă cer să ne propunem să gândim ca un partid care face un scor de 15-17% la alegerile locale din acest an şi un partid care îşi propune, în 2024, să fie principala forţă de centru stânga din România. Acesta este obiectivul!”
Şi a mai spus ceva foarte important coordonatorul Pro România Dâmboviţa: Pot fi făcute alianţe, nicio problemă, dar cu condiţia ca partidul să fie respectat, la fel membrii şi liderii săi.

You may also like

Lasă un Comentariu