sâmbătă , 20 iulie 2019
Home / POLITIC / PRO ROMÂNIA, UN PARTID CARE VA AVEA UN CUVÂNT DE SPUS ÎN DÂMBOVIŢA

PRO ROMÂNIA, UN PARTID CARE VA AVEA UN CUVÂNT DE SPUS ÎN DÂMBOVIŢA

Conferinţa de presă a Pro România Dâmboviţa a debutat oarecum atipic, prin prezentarea mai multor nou –veniţi în partid, în majoritate oameni tineri, care n-au mai făcut politică. Pe acest fundal, Irena Dumitru, coordonator al organizaţiei de tineret, a spus că Pro România Dâmboviţa a ajuns la 3207 membri, din care aproximativ 70% n-au mai fost înregimentaţi politic.

Şi senatorul Adrian Ţuţuianu a confirmat depăşirea pragului de 3200 de membri şi a adăugat că , în foarte scurt timp, partidul va avea structuri în toate localităţile din judeţ. Ţuţuianu s-a declarat optimist în ce priveşte scorul din 26 mai, după o campanie electorală asiduă, din poartă-n poartă (conceptul “door to door”) care s-a dovedit eficientă şi în alte ocazii.

Pro România- a declarat Adrian Ţuţuianu, va fi “un partid care să conteze pe eşicherul politic dâmboviţean şi anul acesta, la alegerile europarlamentare, şi în toamnă, la alegerile prezidenţiale, dar mai ales anul viitor, când va fi un partid cu structuri puternice, reprezentat în toate consiliile locale, va avea primari, consilieri şi va conta în jocul de putere de la consiliul judeţean.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *