Acasă ADMINISTRAȚIE Proiect: Parcare cu 1000 de locuri în zona ultracentrală a Târgoviştei

Proiect: Parcare cu 1000 de locuri în zona ultracentrală a Târgoviştei

de adrian

Potrivit primarului  Cristian Stan, este în curs de elaborare Proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurii de expropriere pentru  aproximativ 18.000 mp, în incinta fostei Uzine de Utilaj Petrolier. Edilul a estimat că proiectul ar putea fi pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CLM din luna martie, terenul respectiv având ca destinaţie înfiinţarea a aproximativ 1000 de noi locuri de parcare,  într-un orizont de timp de an şi jumătate, maxim doi ani.
“Vom vedea dacă va fi numai la sol sau va fi o parcare subterană sau supraterană. Vom vedea în funcţie de soluţiile care ne vor fi date de către proiectant. Parcarea va fi realizată în vecinătatea fostului Cantup, astfel încât să se poată ajunge pe jos la tot ceea ce înseamnă instituţie publică din zona centrală a Municipiului Târgovişte.
De asemenea, problema parcărilor din zona centrală este abordată şi de o altă manieră, în sensul că, prin proiectul care vizează modernizarea transportului public, vom încuraja foarte mult utilizarea mijloacelor de transport în comun, pentru că vor fi foarte moderne, la cel mai înalt nivel”.
Accesul în viitoarea parcare  se va face pe lângă magazinul Kaufland,din Str. Stancu Ion ,  urmând să existe două ieşiri – una în Bulevardul IC Brătianu şi cealaltă în faţa fostei cantine a UPET.
 

You may also like

Lasă un Comentariu