miercuri , 14 noiembrie 2018
Home / SĂNĂTATE / PROIECT PENTRU EXTINDEREA AMBULATORIULUI SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ

PROIECT PENTRU EXTINDEREA AMBULATORIULUI SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ

Share

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la ADR Sud Muntenia proiectul „Extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”.

Obiectivul general al proiectului este creșterea accesibilităţii serviciilor de sănătate oferite de Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște, prin extinderea acestuia și echiparea sa cu dotări necesare desfășurării activităţii. Astfel, se propune realizarea unei construcții noi, care o va extinde pe cea existentă, în partea de nord a spitalului, pe aliniamentul corpului Reumatologie, clădire ce va avea demisol, parter şi 2 etaje.

La demisol, vor fi amplasate vestiarele personalului și centrala termică. Parterul va găzdui o sală de așteptare, cu o capacitate de 40 de persoane, un punct de recoltare, cabinetele de ortopedie, oftalmologie și cardiologie și săli de tratament. Cabinetul de cardiologie este prevăzut cu o sală EcoDoppler și testare la efort, precum și cu un cabinet de explorări funcționale non-invazive (EKG, EEG). Etajul 1 va cuprinde două secții, oncologie și diabet și boli de nutriție, separate prin două zone de așteptare. La etajul 2, va fi situat cabinetul de urologie, cu sala de tratament aferentă și zona de explorări funcționale minim invazive (gastroscopie, endoscopie – colonoscopie și terapia durerii).

Suprafața desfășurată propusă este de 1.700 m2.

Valoarea totală a proiectului este de 10.842.794 lei, cu TVA, iar durata estimată de execuție este de 26 de luni.

Se preconizează că de această investiție vor beneficia aproximativ 80 de mii de persoane, care vor utiliza servicii medicale în ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *