Acasă ADMINISTRAȚIE Proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului Independența – a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 80%

Proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului Independența – a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 80%

de adrian

Proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului Independența , o clădire simbol a orașului Târgoviște, se apropie de finalizare. În scurt timp municipiul va avea din nou un cinematograf în adevăratul sens al cuvântului un cinematograf,dar și o sală multifuncțională.Referitor la acest obiectiv, primarul  Cristian Stan a spus că, la momentul actual, este realizat în proporție de 80%.
„Lucrările de amenajare la Cinematograful Independența sunt în pină desfășurare, lucrări deja aflate într-un stadiu avansat. S-a montat în mare parte mocheta, s-au montat scaunele. Se lucrează totodată la fațadă, la terasă, la holuri, suntem foarte aproape de finalul unui proiect prin care o pată pe obrazul municipiului Târgoviște va fi ștearsă.
Discutăm de o investiție de aproximativ 8 milioane de lei finanțată prin Compania Națională de Investiți, realizată de Primăria Târgoviște. Suntem undeva la peste 80% din ceea ce înseamnă progresul fizic al acestui proiect și sunt convins că această clădire simbol a municipiului va arăta foarte bine și va întregii investițiile pe care administrația publică locală le realizează în zona centrală a municipiului”, a spus primarul Cristian Stan.
 

You may also like

Lasă un Comentariu