Acasă POLITIC „Promisiuni cu iz penal ale candidatului PRO România la Primăria Târgoviște!”

„Promisiuni cu iz penal ale candidatului PRO România la Primăria Târgoviște!”

de adrian

COMUNICAT DE PRESĂ
Promisiuni cu iz penal ale candidatului PRO România la Primăria Târgoviște!
„Nimeni nu se poate apăra invocând necunoașterea legii”. Asta trebuie sau trebuia să știe candidatul PRO România pentru primăria municipiului Târgovişte. Astfel, în Codul Penal, la Articolul 386, unde se vorbește despre Coruperea alegătorilor, se stipulează următoarele:
„1) Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidați ori un anumit candidat se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”
Din păcate, pe lângă lipsa de respect arătată târgoviștenilor, candidatul PRO România la Primăria Târgoviște încalcă articolul mai sus menționat și promite servicii medicale târgoviștenilor în schimbul voturilor acestora.
Mai mult, candidatul cere oamenilor să vină la sediul partidului din partea căruia candidează pentru a-și depune dosarele astfel încât să beneficieze de „ameliorarea sau remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor” sau de „servicii medicale ortodontice”, atunci când acesta va ajunge primar.
Însă, mai grav este faptul că se speculează problemele de sănătate ale unor copii doar pentru strângerea unor voturi. Acest lucru spune foarte multe despre calitatea de OM a candidatului PRO România la Primăria Târgoviște.
Cu alte cuvinte, candidatul PRO ar vrea ca la ușa partidului său să se strângă mămici și tătici cu copii în brațe, să depună dosarele pentru a beneficia de un astfel de ajutor.
Cum să ai atât de puțină compasiune încât să chemi oameni cu probleme la sediul partidului tău și să le spui că îi vei ajuta doar dacă ajungi primar?
Astfel de amănunte arată caracterul unor oameni, fie ei chiar și oameni politici, iar domnul în cauză ne demonstreză, încă o dată, că este mai mult decât deficitar la capitolul caracter.
 
Biroul de presă al PSD Dâmbovița

You may also like

Lasă un Comentariu