Acasă ACTUALITATE Protocol de colaborare între Camera pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte

Protocol de colaborare între Camera pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte

de adrian

Cum am anticipat, noua echipă din fruntea Camerei pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa- preşedinte Valentin Calcan, aduce un plus de determinare şi inovaţie pentru revigorarea mediului local de afaceri. Un pas important pe acest traiect a fost făcut în această dimineaţă, odată cu semnarea protocolului de colaborare dintre CCIA şi Primăria Târgovişte. Documentul a fost semnat de preşedintele Camerei, dl. Valentin Calcan, şi primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan. La eveniment au participat şi administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu. Cei doi semnatari au scos în evidenţă faptul că este urmărit interesul comun, anume îmbunătățirea mediului de afaceri local, promovarea comunității de afaceri din municipiul Târgoviște și atragerea de investiții. Președintele Camerei de Comerț – a declarat primarul Cristian Stan, va avea statut de invitat permanent la ședințele Consiliului Local, la ședințele de comisii și va putea să formuleze și să susțină puncte de vedere în legătură cu proiectele de hotărâre care au impact pe ceea ce înseamnă mediul de afaceri.
„Din păcate-a adăugat edilul,  Camera de Comerț nu a jucat, până acum, rolul pe care trebuia să-l joace în cadrul comunității. Am convingerea că lucrurile se vor schimba de acum înainte și un prim pas important îl facem astăzi, anume semnarea unui protocol de colaborare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și Primăria Târgoviște.Ce se întâmplă astăzi este un act de normalitate într-o comunitate locală în care se urmărește cu onestitate interesul general.”
“Sunt convins că toate companiile, prin reprezentanții lor, au avut și au ușa deschisă aici, la Primăria Târgoviște- a punctat la rândul său preşedintele Valentin Calcan. Dar mai cred că, până la urmă, rolul Camerei de Comerț este de a aduna toate doleanțele mediului de afaceri și a le prezenta într-un mod organizat, iar apoi, de a le și urmări astfel încât să putem realiza cât mai multe dintre ele.Eu sunt extrem de bucuros pentru faptul că domnul primar a acceptat să încheiem acest protocol. Este primul protocol pe care îl încheie Camera de Comeț, Industrie și Agricultură Dâmbovița. Nu ne oprim aici, încercăm să încheiem protocoale și cu alte autorități și instituții publice, totul pentru antreprenorul dâmbovițean, pentru investitorii dâmbovițeni. Acesta este rolul nostru, să ne promovăm afacerile și să avem un dialog corect și onest cu autoritățile locale. Cred în rolul Camerei de Comerț de a avea o responsabilitate socială, fiecare companie trebuie să se întoarcă către comunitate. Până la urmă, fiecare firmă își trage seva din cadrul comunității locale, fie că vorbim de infrastructură, fie că vorbim de forța de muncă.”
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu