miercuri , 27 mai 2020
Home / POLITIC / PSD A CONFISCAT „PRIMĂVARA CLASICĂ EUROPEANA”

PSD A CONFISCAT „PRIMĂVARA CLASICĂ EUROPEANA”

Dacă Municipiul Târgovişte nu arată nici pe departe așa cum ar trebui, ca un oraș european dinamic , modern, cu o viață economica sănătoasă, imaginea este compensată cât de cât prin activitatea  culturală  cu repere de tradiție şi  cu  valoare artistica recunoscută . Ne mândrim, ca să dăm un exemplu,  cu Festivalul „Babel”, care aduce în oraș trupe renumite și invitati din 40 de tari, și apreciem efortul extraordinar al celor ce muncesc efectiv: regizori, actori, tehnicieni.

          Sunt numeroase alte evenimente de ținută, de cele mai multe ori subfinanţate,dar în măsură să satisfacă gusturile publicului, fără să fie aici meritul „autoritatilor”,  care şi-au făcut un obicei din a se îmbulzi pe scenă la deschidere, plictisind oamenii cu discursuri fade, în limbaj de lemn.

          Ne oprim la cel mai recent dintre acestea care, așa cum s-au putut convinge numeroşi cetăţeni a fost pur și simplu confiscat de PSD:  Primăvara Clasică Europeană, un “cadou făcut targovistenilor” din banii lor dar de care tocmai targovistenii invocaţi atât de des nu s-au putut bucura, fiind ţinuţi la uşa Casei Sindicatelor.

            S-a anunțat cu mult zgomot că intrarea va fi liberă, inclusiv într-o  conferința de presă, deci cât se poate de oficial, dar în realitate lucrurile nu s-au petrecut așa. Accesul în sală s-a făcut aproape exclusiv pe baza de invitațe şi, extrem de supărător și injust, pe baza unor liste intocmite din timp la direcţii din subordinea Primăriei. Au rămas pe afară sute de tineri care şi-au dorit să-i vadă şi să cânte alături de Cristi Minculescu , Florin Georgescu și ceilalți artişti. Din păcate şi numai din vina organizatorilor, n-au avut nici o șansă să patrundă în sală, locurile fiind practic rezervate cu câteva zile înainte.

      În buna tradiție pesedistă, un eveniment care ar fi trebuit sa aparțină târgoviştenilor a fost confiscat şi  folosit politic în scop elctoral, prin repartizarea locurilor  către membrii şi simpatizanţii PSD, în detrimentul tinerilor, cărora li se adresa într-o foarte mare măsură.

         Prin asemenea practici comunistoide,administraţia publică locală pesedistă nu face decât să se descalifice în faţa cetăţenilor oneşti şi a generaţiilor  cărora le tot promite un viitor mai bun,  într-un oraş cu valenţe  europene.

                                 Biroul de presă al PNL Târgovişte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *