marți , 23 iulie 2019
Home / POLITIC / PSD BLOCHEAZĂ TÂRGOVIŞTEA PENTRU UN MOFT AL LUI LIVIU DRAGNEA

PSD BLOCHEAZĂ TÂRGOVIŞTEA PENTRU UN MOFT AL LUI LIVIU DRAGNEA

Organizaţia Târgovişte a Partidului Naţional Liberal îşi exprimă nemulţumirea şi dezaprobă măsurile exagerate, privind blocarea traficului rutier,  dispuse pe parcursul desfăşurării mitingului PSD de duminică. Oraşul va fi  paralizat timp de câteva ore, timp în care cele mai importante 14 bulevarde şi străzi vor fi închise. Târgoviştenii nu vor avea acces în zona comercială centrală şi nici măcar la Piaţa 1 Mai iar tot acest disconfort se datorează unui moft al lui Liviu Dragnea şi camarilei.

De ce să fie paralizat oraşul timp de cel puţin 4-5 ore? Drept recunoştinţă că acelaşi Liviu Dragnea a blocat la rândul său, timp de aproape doi ani, proiectul Complexului Turistic şi de Nataţie, în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării ? Pentru că tergiversează de ani de zile construirea noului stadion din Târgovişte, dar a găsit bani pentru unul la Alexandria?

Nici la ultima vizită la Târgovişte a dictatorului Ceauşescu nu au fost dispuse asemenea măsuri abuzive şi, la fel ca atunci, angajatii din instituţiile publice (industrie aproape că nu mai există în Târgovişte) au fost “invitaţi” să participe duminică la un miting ale cărui dimensiuni scot în evidenţă apucăturile şi megalomania liderilor PSD. Printre oamenii ce vor participa duminica, se numara și angajații Spitalului Judetean de Urgența Targoviste. Din spusele acestora, am aflat ca sunt nevoiți sa participe și li s-a  sugerat ca își pot pierde sporurile sau mai rău, locul de munca dacă nu fac act de prezenta la aceasta adunare electorala.

Suntem convinşi că târgoviştenii nu vor accepta  acest uriaş afront şi că, în duminica imediat următoare, pe 26 mai, vor sancţiona prin vot  abuzurile incalificabile ale PSD !

 

 

Biroul de Presa al PNL Targoviste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *