marți , 28 ianuarie 2020
Home / POLITIC / PSD Dâmboviţa, alegeri “amânate” cu trei zile

PSD Dâmboviţa, alegeri “amânate” cu trei zile

 

Deşi s-a propus iniţial organizarea Conferinţei Judeţene de alegeri pe data de 7 ianuarie, membrii CEx judeţean al PSD au căzut de acord să amâne cu câteva zile evenimentul, dintr-un motiv simplu: la acea dată extrem de mulţi români îşi sărbătoresc  apropiaţii care poartă numele Sf. Ioan Botezătorul. Prin urmare, alegerile vor fi pe 10 ianuarie iar sarcina organizării şi coordonării conferinţei a revenit primarului Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Comunicat de presă

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, organizația Dâmbovița, întrunit în ședința din data de 5.12.2019, a avut pe ordinea de zi următoarele puncte de discuție:

  1. Informarea membrilor Comitetului Executiv Județean cu privire la hotărârile care au fost luate în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, din data de 4.12.2019.
  2. Analiza rezultatelor obținute de Partidului Social Democratîn Dâmbovița, la alegerile prezidențiale.
  3. Măsuri organizatorice pentru perioada următoare.

În acest sens, vă informăm că, în cadrul sedinței, s-a decis organizarea Conferinței județene ordinare de alegere a organelor de conducere, pentru data de 10.01.2020.

De asemenea, s-a luat hotărârea ca secretarul general al organizației județene, domnul Daniel Cristian Stan, să coordoneze activitatea de organizare a lucrărilor Conferinței de alegeri.

 

 

Organizația PSD Dâmbovița

Președinte,

Rovana Plumb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *