joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / POLITIC / PSD Dâmbovița, bătaie de joc la adresa dâmbovițenilor

PSD Dâmbovița, bătaie de joc la adresa dâmbovițenilor

Comunicat de presă

           Luni, 17 februarie 2020, era programată ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, ocazie cu care ar fi dezbătut și aprobat Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Consiliului Județean Dâmbovița.

Proaspăt uns Președinte PSD Dâmbovița, deputatul Cornel Ștefan dă dovadă de un înalt dispreț și politicianism ieftin și le ordonă consilierilor județeni PSD să nu se prezinte la ședința mai sus menționată lăsând județul Dâmbovița fără buget în acest moment.

Deputatul Cornel Ștefan decât să organizeze conferințe de presă pe teme ieftine și complet lipsite de substanță, mai bine aranaliza cu mai mult discernământ gesturile politice pe care le înfăptuiește împotriva dâmbovițenilor.

Lipsa acestuia de maturitate este dovedită o data în plus mai ales în contextual în care pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean era și proiectul de Hotărâre prin care Primăria Aninoasa, Gura Ocniței, Pietrari, Poiana și Răscăeți urmau să se asocieze cu Consiliul Județean în vederea demarării unor proiecte de interes local.

Facem precizarea că toate aceste Primării au înfruntealor primari PSD care ar puteasă-l tragă la răspundere în mod serios pe Președintele PSD Dâmbovița Cornel Ștefan pentru iresponsabilitatea dovedită.

Menționăm că la ședință s-a prezentat un singur consilier județean PSD, dl.Florin Georgescu, care probabil a interrupt canalele de comunicare cu partidul în ultima vreme și n-a primit în timp util comanda privind absența de la ședință !!!

 

 

 

 

                                                    Biroul de presă PNL Dâmbovița

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *