Acasă POLITIC PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția consiliului județean

PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția consiliului județean

de adrian

“În urma celor două întâlniri cu domnul Adrian Țuțuinau, discuțiile au avut, din păcate,  doar un singur subiect: dorința domnului Țuțuinau de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții, vă pot spune următoarele: Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a hotărât, marți seară, în unanimitate, că organizația PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean.
O spunem încă o dată, ferm, răspicat și fără echivoc: nu avem în Pro România un adversar politic. Însă, noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop: interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor.
PSD Dâmbovița are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă ce va implementa soluții care țin cont de timpuri, de grijile și nevoile reale ale oamenilo”-a declarat purtatorul  de cuvant al PSD Dambovita,Costin Cozma

You may also like

Lasă un Comentariu