Acasă POLITIC PSD pune presiune pe candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean

PSD pune presiune pe candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean

de adrian

Vicepreședintele PSD Dâmbovița Radu Popa nu-l slăbește pe Sorin Ion, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Cu puțin timp în urmă, Radu Popa l-a invitat pe inspectorul școlar general să lase politica și să se ocupe de problemele deschiderii anului școlar în contextul pandemiei de coronavirus. L-a invitat totodată să meargă la sediul PSD pentru a ridica cele 10000 de măști medicale pe care social-democrații le donează elevilor care au atâta nevoie de materiale de protecție. Sau să indice unde anume să fie trimise măștile, pentru ca ISJ să le distribuie. Radu Popa a spus într-o declarație de presă că acest gest este menit și să-l responsabilizeze pe inspectorul școlar general.

 
Comunicat de presă
Nepăsarea este adevărata ideologie a candidatului Sorin Ion.
După ce a pierdut toată vara umblând după voturi și iluzii, începutul școlii îl găsește fără nici o soluție la pericolul epidemiei de COVID în școli.
Mai sunt doar 4 zile până la începutul anului şcolar, iar temerile legate de pandemie cresc și în rândul elevilor şi părinţilor, dar şi printre profesori. Cei mici ar fi trebuit să fie instruiţi din timp de părinţi să respecte regulile de igienă, dar nici părinții nu au primit nici un sfat de la Inspectoratul Școlar. Responsabilul cu educația dâmbovițeană e în campanie, zilnic, de la 9 la 18.
Pe acest fond de inconștientă nepăsare, ONG-urile şi sindicatele din educaţie atrag atenţia că şcolile pot deveni foarte uşor focare de infecţie.
Ca o dovadă de responsabilitate, PSD oferă inspectorului șef, Sorin Ion, cu titlu gratuit, un prim lot de 10.000 (zece mii) de măști pentru ca acesta să le distribui pentru protecția copiilor și a cadrelor didactice din școlile dâmbovițene.
Nepăsarea lui Sorin Ion nu poate fi transformată în fapt-divers.
Iar dacă pentru unii, siguranța copiilor și a cadrelor didactice este mult mai puțin importantă decât organizarea alegerilor, pentru noi este prioritară.
De aceea, PSD DB face un apel la responsabilitate și tragem un semnal de alarmă: NU VĂ JUCAȚI CU SĂNĂTATEA COPIILOR,DLE. SORIN ION!
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu