miercuri , 30 septembrie 2020
Home / ADMINISTRAȚIE / Pucioasa:Donație de 1,7 milioane de măști medicale, suficiente pentru întregul an școlar!

Pucioasa:Donație de 1,7 milioane de măști medicale, suficiente pentru întregul an școlar!

Un gest extraordinar au făcut doi  oameni remarcabili, care și-au început educația la Pucioasa. Au donat 1,7 milioane de măști medicale, după aprecierea primarului Constantin Ana, suficiente pentru întregul an școlar. O donație estimată la peste 2,5 milioane de lei și încă o dovadă că oamenii bine intenționați reușesc acolo unde statul se împotmolește. Toată stima pentru cei doi autori , care arată că se poate acolo unde mulți alții ridică din umeri ori pun capul în pământ. Le-a mulțumit în stilul caracteristic și primarul Constantin Ana:

1.700.000 (unmilionșaptestudemii)!!!

            De multe ori am fost criticat pentru tonul meu si pentru modul apasat in care spun ceea ce simt, ceea ce cred!De multe ori mi s-a spus ca strigatul meu este in zadar!

 Astazi am o satisfactie incredibila pentru ca eforturile mele, sa le spunem neconventionale, mai dau si roade!!!

 Iar acest lucru se intampla datorita unor oameni simpli, oameni minunati, care au fost atenti la tot ceea ce se intampla in jurul lor!

 In urma mesajelor din ultima saptamana in care aratam situatia dezastruoasa in care ne aflam din punct de vedere al sigurantei copiiilor si cadrelor didactice, in condițiile in care noul an scolar bate la usa, am primit un sprijin imens, atunci cand ne pierdusem orice speranta!

 Pentru ca ne urmaresc, pentru ca iubesc orasul in care s-au nascut si pentru ca le pasa, doi cetateni, doi oameni extraordinari, din generatii diferite, dar la fel de implicati au luat atitudine imediat, bucurosi sa ajute localitatea de care sunt legati pentru totdeauna!!!

 M-au contactat acum cateva zile, am avut dialoguri scurte si foarte aplicate, care s-au finalizat cu o viteza incredibila, astazi dupa amiaza primind cu maxima uimire pentru promptitudine, dar si cu imensa bucurie un transport cu 1.700.000 de masti de protectie, cu o valoare totala de aproximativ 2,5 milioane lei, impartite pe mai multe categorii de varsta!!!

 Destinatia mastilor este foarte clara, ele vor fi in exclusivitate folosite in procesul educational, unde cei peste 3000 de elevi, cadre didactice si personal auxiliar au asigurate mastile de protectie pentru mai bine de un an de zile!!!

 Un gest imens, facut de niste persoane cu un suflet urias!

 Nu imi ramane decat sa le multumesc in numele dumneavoastra lui Eusebiu Christian Bulai, unul din copiii frumosi ai orasului Pucioasa, absolvent al Scolii nr 1 Mihai Viteazul si al Colegiului National Nicolae Titulescu, in prezent student in anul trei la UMF Carol Davila, cel care a sesizat prompt nevoia noastra si in egala masura unui alt inimos al orasului, putin mai in etate, domnul Cosmin Zanfir, absolvent al Școlii nr 3 si al Colegiului National Nicolae Titulescu, dansul fiind cel care a reusit sa gaseasca solutia imediata la aceasta nevoie, cu sprijinul companiei pe care o conduce, Wonder Foods!

 Multumiri adresez si Asociatiei Poduri peste podurile, fara de care acest sprijin ar fi sosit putin mai greu!!!

 Respectele mele, tuturor!

 Iar noua nu ne ramane decat sa luptam in continuare pentru linistea si siguranta copiilor nostri! Dar parca o facem cu mai multa speranta, cu mai mult entuziasm!!!

 

MULTUMIM!!!!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *