marți , 25 iunie 2019
Home / POLITIC / Puciul fâsâit din PNL

Puciul fâsâit din PNL

    Nici nu se anunţaseră primele date oficiale parţiale, privind prezenţa la vot, că a şi izbucnit răzmeriţa, de această dată în PNL. Mai multe doamne- Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Iulia Scântei, Mara Calista dar şi nişte domni, în con de umbră şi mai tot timpul nemulţumiţii de serviciu în partid – Cătălin Presoiu, Mihai Voicu ori “dâmboviţeanul” Cezar Preda, au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care se spune că dezbină și propune o politică retrogradă.

      “Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”.- a transmis corul de contestatari ai lui Orban, uitând complet de protocolul încheiat cu Coaliţia pentru Familie în 2016, chiar cu binecuvântarea “sopranei” Alina Gorghiu.

      Ba Ovidiu Raețchi a mers şi mai departe cu ipocrizia, declarând că partidul trebuie să își ceară scuze față de publicul laic liberal, orientat către libertăți și drepturi, care ar fi subreprezentat ideologic în interiorul formațiunii. A fost reluată şi placa zgâriată despre “o platformă ideologică liberală în cadrul PNL, având că obiectiv atât contrabalansarea unor poziții conservatoare excesive ale partidului”, dar n-a prea ţinut vrăjeala.

     Purtătorul de cuvânt Ionel Dancă s-a grăbit să pună batista pe ţambal, vorbind despre “luări de poziţii” şi nu despre un conflict intern iar indecizia mini-puciştilor a fost imediat speculată de preşedintele Ludovic Orban, care a ajuns din acuzat acuzator, lăsând să se înţeleagă că vor fi greu de iertat autorii unor comentarii și luări de poziții care au mutat atenția de la problema eșecului PSD şi al lui Liviu Dragnea și au îndreaptat-o către un presupus conflict intern în PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *