Acasă POLITIC Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Numai liberalii au putut să amendeze mai mulți oameni decât au testat!”

Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița:”Numai liberalii au putut să amendeze mai mulți oameni decât au testat!”

de adrian

“Cele aproximativ 300000 de amenzi date până acum sunt ilegale”-a declarat Constantin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, într-un comentariu privind decizia de neconstituționalitate dată de CCR cu privire la ordonanțele de urgență nr. 34 și nr. 36/2020, prin care au fost majorate amenzile pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Acesta a subliniat faptul că votul judecătorilor CCR a fost unul unanim și că “numai liberalii au putut să amendeze mai mulți oameni decât au testat.”
Pe același subiect s-a pronunțat și secretarul general al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, care a spus că una dintre consecințe va fi sufocarea instanțelor de judecată, și așa aglomerate. Jurist de profesie, Cristian Stan a susținut că cetățenii vor avea câștig de cauză în instanță și vor cere și cheltuieli de judecată, care se vor ridica la aproximativ jumătate din valoarea amenzilor. Concluzia acestuia a fost că întreaga dispută pe seama amenzilor s-a întors împotriva PNL și că în orice țară normală, cel care a emis ordonanțele declarate neconstituționale ar trebui să-și dea demisia.

You may also like

1 comentariu

moshu49 7 mai 2020 - 17:24

nu că nu mi-ar place să-i văd în stradă, dar unde văzuși, mă, ochi de vultur, liberal în trupeții ce patrulează și eventual amendează că-l mănînc
știu că n-ai văzut dar prosteala dă bine la mancurți
ciocu’ mic că-ți trimit izoleta

Răspunde

Lasă un Comentariu