Acasă POLITIC RADU POPA, FOST DEPUTAT PSD: ”PRIMARUL GABRIEL SANDU NU ARE NEVOIE SĂ ÎL APĂR EU. ÎL APĂRĂ ADEVĂRUL!”

RADU POPA, FOST DEPUTAT PSD: ”PRIMARUL GABRIEL SANDU NU ARE NEVOIE SĂ ÎL APĂR EU. ÎL APĂRĂ ADEVĂRUL!”

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

      Fostul deputat social democrat Radu Popa, ales recent în conducerea PSD Dâmboviţa, este un politician care nu ezită să îşi exprime opiniile ori să ia apărarea colegilor, chiar dacă asta presupune un disconfort pentru unii. Aşa a procedat şi de această dată, când nu s-a ferit să vorbească despre meritele primarului de la Voineşti, Gabriel Sandu şi pericolul latent ce decurge din obstrucţionarea edililor, în special atunci când sunt la mijloc fonduri europene:

     “Am constatat în ultima vreme o creștere a acțiunilor gândite să inhibe interesul șefilor din administrația publică pentru dezvoltarea localităților. Nu știu dacă e bine…

În Dâmbovița sunt foarte multe obiective realizate pe fonduri europene, valoarea lor e foarte mare și oamenii trebuie sa conștientizeze că fără fondurile europene, comunitățile lor nu s-ar fi putut dezvoltat așa cum sunt azi.

Însă, cred că ceea ce este mai important de subliniat aici nu sunt nici primarii și nici obiectivele pe fonduri. Aici discutăm despre modalitatea de îmbunătățire și de ridicare a nivelul de trai în fiecare comună.

Nu știu pe cine ajută dacă primarii, dintr-un motiv sau altul, s-ar teme sa mai facă investiții și nu ar mai lucra pe fonduri, tocmai în județul acesta.

În Dâmbovița au intrat cam 500 de milioane de euro, doar din fonduri europene. Nu vreau să speculez mai mult, dar vreau să știe toată lumea că înțeleg toate jocurile politice și că niciodată nu mi-a fost frică sa intru la joc.
Primarul Gabriel Sandu e un model de conducător în administrația publică și nu are nevoie să îl apar eu. Îl apără adevărul!

Îl apără cei 20 de ani în administrație publică fără probleme în proiectele finanțate de la buget sau din fonduri europene. Și noi toți ar trebui să sprijinim primarii care au adus voturi pentru PSD dar și bunăstare pentru comunitățile lor.

Obstrucționarea primarilor înseamnă, în fond, blocarea investițiilor din fonduri guvernamentale sau europene, înseamnă să refuzăm o viață mai bună pentru români.

Deja România contribuie semnificativ la bugetul Uniunii Europene iar noi ar trebui să gândim formule de sprijin pentru localități și pentru șefii administrației publice, cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o criză acută a forței de muncă, care agită și gripează firmele de construcții.

Media are toate drepturile din lume și eu sunt primul care protejează dreptul jurnaliștilor la informare, dar nu trebuie uitat dreptul românilor de a beneficia de bunăstarea pentru care au plătit.

Să nu vă mirați dacă vom ajunge să avem bani dar să nu avem firme care să facă lucrările!

Primarii și președinții de consilii județene trebuie înțeleși, ascultați și sprijiniți, pentru că ei sunt cel mai aproape de oameni.

Această vânătoare de vrăjitoare trebuie să înceteze!”- a scris Radu Popa

You may also like

Lasă un Comentariu