miercuri , 30 septembrie 2020
Home / POLITIC / Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent, care sugrumă bugetul!

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent, care sugrumă bugetul!

Radu Popa a abordat public un subiect tabu până acum: grupul transpartinic format în Dâmbovița, din oameni influenți, foști și actuali politicieni, foști și actuali șefi de instituții, al cărui liant principal este interesul financiar comun. A susținut vicepreședintele PSD Dâmbovița că grupul urmărește să fie conectat permanent la banul public și a avertizat că nu se teme să vorbească, să vină cu nume concrete în cazul în care “acest grup nu va lăsa bugetul să respire”:

„O gașcă de tipi cu interese politice și financiare care urmărește un singur scop: să mute bugetul Consiliului Județean pe numele lor. Este o gașcă compusă din personaje de tristă amintire pentru DB,parlamentari în funcție, foști ofițeri de informații cu pretenții de lideri, foști parlamentari, indivizi cu condamnări penale pentru corupție și alți indivizi cu un profil public incert dar cu ținte economice concrete.

Pentru voi toți, am un singur mesaj: Vă vom învinge! AICI ESTE PSD ȘI MERGEM DOAR LA VICTORIE! NU NE TEMEM DE VOI, avem de partea noastră adevărul, încrederea și votul oamenilor. Vă vom învinge și vom curăța grădina de neghină. Odată pentru totdeauna.

Spre deosebire de voi, candidatul nostru nu urmărește interese personale sau de grup, nu face politică ca să scape de pușcărie și nici nu are afaceri întinse pe mai multe județe. Suntem onești și transparenți și știm că asta vă încurcă.Vom continua să mergem spre oameni, să le vorbim despre proiectele noastre și despre ideile care ne susțin.

Acesta este modul în care înțelegem noi, cei din PSD, să facem politică: spunând oamenilor adevărul despre adversari dar și despre proiectele noastre. Suntem puternici pentru că suntem onești și suntem onești tocmai pentru că suntem cei mai puternici.

Dacă până la depunerea listelor, această gașcă nu se va distanța de jocul politic și nu va lăsa bugetul să respire, pe 19 fac o conferință de presă și vă prezint datele și persoanele care au stat la baza construcției acestei opinii.”

One comment

  1. o descriere de juri că este o palmă cu piciorul la renumele pesedeului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *