Acasă COMUNICATE Războiul PSD –PNL rămâne cantonat în zona comunicatelor: Astăzi despre trădătorii buni și trădătorii răi

Războiul PSD –PNL rămâne cantonat în zona comunicatelor: Astăzi despre trădătorii buni și trădătorii răi

de adrian

Decizia primarului comunei Odobești, de a candida din partea Partidului Național Liberal, a stârnit reacția foarte dură a deja foștilor colegi de partid. Ca dovadă și comunicatul de presă pe care îl prezentăm mai jos. Pe principiul acțiunii și reacțiunii, la scurtă vreme am primit și replica liberalilor. Pentru a ne păstra obiectivitatea, alocăm spațiul cuvenit și pentru punctul de vedere al urmașilor Brătienilor! Cu sublinierea că nimeni nu deține adevărul absolut…
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul dat unor oameni care te-au susținut, ești mai mult decât neserios, chiar demonstrezi că ai un caracter duplicitar.
Primarul comunei Odobești, Alecu Nicolae, este suma tuturor acestor caracteristici: trădător, neserios și duplicitar!
Borcanul cu miere pe care liberalii i l-au promis nu are nicio legătură cu viitoare proiecte pentru comuna Odobești! Trecerea în barca PNL Dâmboviţa este strict legată de funcția deținută de un membru al familiei într-o anumită instituție a statului. Alecu Nicolae a cedat șantajului PNL Dâmboviţa, al prefectului județului și al guvernului Orban.
Din păcate pentru cetățenii din Odobești, interesele lor nu primează. Alecu Nicolae a avut grijă să vândă interesele oamenilor pentru funcțiile rudelor.
Cât despre primirea acestuia în PNL, Alecu Nicolae ar trebui să-și pună următoarea întrebare: ce părere au liberalii dâmbovițeni despre el, dacă nu și-au dat interesul să-i facă măcar o fotografie de campanie? Folosește aceeași fotografie făcută în sediul PSD.
Biroul de presă PSD Dâmbovița
Comunicat de presă
 Fideli sloganului ce l-am considerat demult îngropat în filele cărții de istorie „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!”, P.S.D. Dâmbovița aruncă invective și neadevăruri în spațiul public față de opțiunea demnă și onorabilă p care a avut-o actualul edil al comunei Odobești, dl. Alecu Nicolae.
Domnul Alecu Nicolae, cetățean cu capacitatea de discernământ integră, nu a fost și nu poate fi șantajat sau șantajabil așa cum în mod explicit încearcă să ni-l prezinte P.S.D. Dâmbovița.
Alegerea făcută de acesta, de a se alătura echipei P.N.L. este una care îi aparține în mod exclusiv domnului Alecu Nicolae și suntem convinși că în fundamentarea gestului au contat doar interesele comunității ce o reprezintă și nevoile acesteia de dezvoltare.
Faptul că ieri, era cel mai bun, iar astăzi, este dușman al poporului pesedist, arată prețuirea și modul în care P.S.D. Dâmbovița tratează oamenii.
Ești membru P.S.D., ești înger!
Ai altă opțiune politică, ești demon!
Pentru echitate de tratament, transmitem celor din PS.D. Dâmbovița, pe care încă  îi mai considerăm colegi pe eșichierul politic, că o asemenea abordare, ca cea pe care a avut-o astăzi, în legătură cu primarul comunei Odobești, nu a existat în cazul nostru când  situația a fost extact invers cu primarul comunei Ulmi!
În fond, cam asta este diferența dintre cele două partide, modul diferit de a aborda oamenii și valorile lor, P.N.L. recunoaște și respectă individul, P.S.D. cere oricui să intre în propriile șabloane!
 Biroul de presă al PNL Dâmbovița
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu