Acasă POLITIC ROVANA PLUMB, PREŞEDINTE PSD DÂMBOVIŢA: “ÎMI DORESC SĂ CANDIDEZ PENTRU UN MANDAT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN”

ROVANA PLUMB, PREŞEDINTE PSD DÂMBOVIŢA: “ÎMI DORESC SĂ CANDIDEZ PENTRU UN MANDAT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN”

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

       Ministrul Fondurilor Europene şi preşedinte PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb a declarat că nu s-a stabilit cine va fi cap de listă la alegerile europarlamentare, însă a precizat că își dorește să candideze pentru un mandat în Parlamentul European:

      “În ceea ce privește informația potrivit căreia aș fi cap de listă, încă nu s-a decis. Da, este adevărat că îmi doresc să candidez pentru un mandat în Parlamentul European, dar numai în momentul în care se va definitiva lista, atunci vom vedea care sunt colegele și colegii și cine va fi primul, al doilea, al treilea. Important este să fie o echipă unită, o echipă care să lupte, așa cum s-a întâmplat întotdeauna din partea PSD, pentru România. Spun asta pentru că UE trece printr-o perioadă destul de complicată, iar ca partid pro-european nu dorim altceva decât să consolidăm proiectul European.”

         Lista PSD la alegerile pentru PE urmează să fie definitivată în jurul datei de 15 martie. Tot legat de scrutinul europarlamentar, guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor și calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este  28 martie.

You may also like

Lasă un Comentariu