Acasă ACTUALITATE S-a urcat băut la volan şi a avariat patru autoturisme

S-a urcat băut la volan şi a avariat patru autoturisme

de adrian

Încă din primele zile ale anului, polițiștii dâmboviţeni  au întocmit dosare penale pe numele a cinci bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni la regimul rutier.
Astfel, doi dintre aceștia au fost depistați joi, 2 ianuarie a.c., în timp ce conduceau autoturisme, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Un al treilea individ este cercetat de polițiști întrucât i-ar fi încredințat unuia dintre aceștia autovehicul pentru a-l conduce  drumurile publice, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere.
În dimineața zilei de 3 ianuarie a.c., polițiștii din Găești au surprins un bărbat din Dragodana în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a șofa.
Aseară, polițiștii de la Biroul Rutier Târgoviște au depistat un bărbat de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, ar fi provocat un accident de circulație, soldat cu avarierea a patru autoturisme.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

You may also like

Lasă un Comentariu