Acasă ACTUALITATE S-au înmulțit furturile

S-au înmulțit furturile

de adrian

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au descins la domiciliile a cinci persoane, din I.L. Caragiale.
Acestea sunt bănuite că, la data de 12 mai a.c., ar fi pătruns, printr-o fereastră lăsată neasigurată, în locuința unei femei de 36 de ani, din Ghirdoveni, și ar fi sustras 3.200 de lei și un televizor.Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
Totodată, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 34 de ani, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.În continuare, polițiștii desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și probării întregii activități infracționale.
De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., bănuitul, împreună cu alți doi adolescenți, ar fi sustras mai multe bunuri din anexa unei unități de învățământ, de pe raza localității Nucet, și dintr-un garaj lăsat neasigurat. Totodată, aceștia ar fi provocat distrugeri unor ferestre.
Cel în cauză va fi prezentat, astăzi, 15 mai, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmând să fie predat persoanelor vătămate.
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu