vineri , 24 mai 2019
Home / COMUNICATE / SĂPTĂMÂNĂ DENSĂ PENTRU ECHIPAJELE ISU “BASARAB I”

SĂPTĂMÂNĂ DENSĂ PENTRU ECHIPAJELE ISU “BASARAB I”

În săptămâna 19 – 25 martie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 2 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 10 acţiuni pentru asigurare zonă,7 acţiuni pentru asistenţă persoane, 3 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei și 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (degajare ţurţuri).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 124 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, 11 controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor,4 controale pe linia avizării – autorizării,fiind aplicate 32 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă.

*     *     *

ATENŢIE la inundaţii!

Având în vedere faptul că precipitaţiile (ploile) din această perioadă şi topirea rapidă a zăpezii pot genera cantităţi semnificative de apă, care vă pot inunda gospodăriile, vă recomandăm să luaţi măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *