joi , 14 noiembrie 2019
Home / EDUCAȚIE / “ŞCOALA ALTFEL” ALĂTURI DE PROFESIONIŞTII DE LA GEOSTING

“ŞCOALA ALTFEL” ALĂTURI DE PROFESIONIŞTII DE LA GEOSTING

  GeoSting şi-a respectat  blazonul, arătând şi cu prilejul săptămânii “Şcoala altfel“ că este un partener serios, de nădejde pentru comunitate. Concret, în aceste zile sunt programate vizite ale unor grupuri de preşcolari şi elevi de la Grădiniţa nr 1, centrul after-school Rocos şi Şcoala Alexandru Bratescu Voinești

   La ora documentării, la  impozantul sediu din str. Petru Cercel copii din Grupa Inimoşilor, de la Grădiniţa nr 1,erau în sala de cursuri, unde le-au fost prezentate regulile de prevenire a incendiilor precum şi normele de conduită în cazul nedorit al unor situaţii de urgenţă. Cum GeoSting este partener în Programul “Nu tremur la cutremur“, copiilor le-au fost prezentate şi două filme tematice.

    Punctul culminant a fost atins odată cu prezentarea unei autospeciale de intervenţie la incendii şi a modului de utilizare a unui stingător  Cei mai curajoşi au urcat la bordul maşinii de luptă şi pentru că  au fost cuminţi şi atenţi la explicaţiile directorului executiv Nicolae Roman şi ofiţerului de relaţii publice Roxana Mosor, toţi copiii au fost trataţi cu sucuri şi prăjituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *